• Головна
  • Війна
  • Потреби в амуніції для військових закриті — Міноборони

Потреби в амуніції для військових закриті — Міноборони

Потреби в амуніції для військових закриті — Міноборони

Багато людей закуповують те, що не підходить або за певним критеріям якості, або те, що вже є в достатній кількості

Міністерство оборони закрило потреби в амуніції для військових Збройних Сил України. Це стосується зимового одягу, бронежилетів та касок. Упродовж тижня на потреби Збройних Сил України надійшло понад 6 тисяч бронежилетів, понад 8 тисяч шоломів, понад 30 тисяч пар взуття та понад 58 тисяч зимових курток.

Про це на брифінгу повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Водночас процес постачання перебуває на різних етапах. Зокрема, понад 100 тисяч зимових курток розвозять на склади в різних регіонах України. Крім цього, передано понад 60 тисяч штанів зимових, понад 77 тис. флісок та понад 81 тисячу комплектів білизни демісезонної та зимової. Та найголовніше — на сьогодні сформований резерв — близько 200 тисяч бронежилетів та близько 100 тисяч шоломів.

Що стосується бронежилетів і касок, то дійсно є цей резерв, про який ми говоримо. І те, що саме на ці дві позиції збирають гроші, ми неодноразово наголошували, що потрібно перевіряти, кому саме віддаються гроші, хто це постачає

заступниця міністра оборони Ганна Маляр заступниця міністра оборони Ганна Маляр

Вона зауважила, що дуже багато людей закуповують те, що не підходить або за певним критеріям якості, або те, що вже є в достатній кількості. Також у Міноборони особливу увагу приділяють постачанню зимової форми, однак на ефективність роботи впливають ворожі обстріли та відсутність електропостачання.

Звертаю увагу, що логістика зараз дуже ускладнена на всіх етапах — від постановки на облік до розподілу. Повітряні тривоги, вимкнення світла впливають на ритм роботи у тилу

заступниця міністра оборони Ганна Маляр заступниця міністра оборони Ганна Маляр

Нагадаємо, начальник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко розповів LVIV.MEDIA, що на Львівщині є невеликі перебої у постачанні зимової форми для військових. Але найближчим часом цю проблему вирішать.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності