• Головна
  • Війна
  • Іран постачатиме росії військову амуніцію, ракети та дрони нового типу «Arash-2» — українська розвідка

Іран постачатиме росії військову амуніцію, ракети та дрони нового типу «Arash-2» — українська розвідка

Іран постачатиме росії військову амуніцію, ракети та дрони нового типу «Arash-2» — українська розвідка

Найближчим часом заплановано передачу Іраном 3000 одиниць бронезахисту — 1500 бронежилетів, 1500 шоломів виробництва «Milad»

Іран розпочав забезпечувати мобілізованих зс рф бронежилетами і шоломами, а також з Ірану до рф прибувають нові групи інструкторів із застосування безпілотників.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

Наразі іранська амуніція знаходиться на складі 1061-го центру матеріально-технічного забезпечення 3-ої мотострілкової дивізії (Солоті/Валувайки Білгородської області).

Окрім цього, влада Ірану планує відправити нову групу інструкторів для надання допомоги зс рф у бойовому застосуванні нового типу БпЛА — «Arash-2» та іранських ракет класу «земля-земля». Їхнє постачання планують розпочати вже найближчим часом.

Також з Ірану в Джанкой відбула група радників Корпусу вартових ісламської революції для надання допомоги у бойовому застосуванні та удосконаленні БпЛА типу «Shahed-136» та «Mohajer-6».

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів, скільки ракет та дронів залишилося у росії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності