• Головна
  • Війна
  • Буданов розповів, скільки ракет та дронів залишилося у росії

Буданов розповів, скільки ракет та дронів залишилося у росії

Через нестачу ракет росія була вимушена використовувати іранські дрони

Росія майже вичерпала свій запас ракет, однак терористичні акти з використанням іранських дронів можуть тривати ще довго.

Про це керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів в інтерв’ю «Українській правді».

Терор з використанням "Шахедів" насправді може бути ще довго. А от з використанням ракет — ні, тому що запаси майже вичерпані. По "Іскандерах" — це близько 13% залишилося, по ракетах типу "Калібр-ПЛ", "Калібр-НК" — це близько 43%, по ракетах Х-101 та Х-555 — теж близько 45%. Просідати нижче 30% взагалі дуже небезпечно, тому що це вже йде НЗ

керівник ГУР Кирило Буданов

За словами Кирила Буданова, саме через нестачу ракет та їхню невисоку точність росія була вимушена використовувати іранські дрони. Зокрема, станом на 22 жовтня окупанти застосували близько 330 іранських дронів, з яких близько 222 було збито. Загалом росія замовила орієнтовно 1700 дронів усіх типів.

Нагадаємо, 22 жовтня від 7 до 11 години ранку окупанти здійснили масований ракетний обстріл території України, атакуючи об’єкти критичної інфраструктури в різних областях. Сили ППО збили 18 російських ракет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності