• Головна
  • Україна
  • У СБУ опублікували докази співпраці президента «Мотор Січ» з росією (відео)

У СБУ опублікували докази співпраці президента «Мотор Січ» з росією (відео)

У СБУ опублікували докази співпраці президента «Мотор Січ» з росією (відео)

Навіть після повномасштабного вторгнення посадовець продовжував постачати запчастини до російських ударних вертольотів

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента «Мотор Січ». Вони підтверджують його співробітництво з російською федерацією.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

За інформацією СБУ, навіть після повномасштабного вторгнення агресора посадовець, який раніше неодноразово обирався народним депутатом від «партії регіонів», продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. У такий спосіб він фактично підтримував ворога та допомагав йому обстрілювати українські міста і села.

«При цьому він виправдовував напад росії і висловлював надію, що путін не зупинить наступ своїх військ, розмірковував про „нацистів“ в Україні тощо», — додають у СБУ.

Нагадаємо, у неділю, 23 жовтня, Служба безпеки України затримала президента «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва за підозрою у колабораціонізмі й пособництві державі-агресору.

За матеріалами слідства, до злочину причетне також керівництво заводу, розташованого у Запоріжжі. Посадовці діяли у змові з наближеними до кремля представниками російської корпорації «ростех», яка є одним із головних виробників озброєнь для зс рф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності