Дикий лісовий кіт покусав жінку на Закарпатті

Дикий лісовий кіт

Лісовий кіт напав на жінку та покусав її. А згодом, утікаючи, потрапив під колеса автомобіля

Дикий лісовий кіт напав та покусав жінку на Закарпатті. Про це 10 жовтня повідомили в Українському товаристві мисливців і рибалок (УТМР). Цей випадок трапився біля лісу між селами Лікіцари та Турички на Перечинщині (Закарпаття).

Мати та донька приїхали до лісу. Проте як тільки жінки вийшли з автомобіля, то помітили поряд кота, схожого на домашнього, проте значно більшого розміру. “Після того, як жінки вийшли з авто та направились в ліс, одна з них помітила поблизу кішку великих розмірів. На вигляд це був домашній кіт, однак вже за хвилину він агресивно зі швидкістю вітру накинувся на жінку, вчепився зубами в руку й почав рвати шкіру”, — йдеться у повідомленні УТМР.

Донька прибігла на порятунок матері. Проте прогнати кота одразу не вдалося. “Я прибігла на страшні крики мами та побачила, як вона лежить на землі, а кіт, вчепившись, не відпускає, агресивно себе веде, що я тільки не робила і щелепу відкривала і за ноги його тягла, він був на стільки сильним, що ми не могли з ним справитись. Коли почала бити його по голові, він відпустив її та втік нам під автомобіль. Потім, втікаючи, потрапив під колеса проїжджаючої машини”, – розповіла жінка.

Жінки відвезли кота на експертизу для перевірки на сказ. А постраждалу доправили у лікарю. Медики обробили рани, провели вакцинацію. Зараз очікують результати експертизи.

Нагадаємо, у 2023 році на Львівщині скажений борсук покусав людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності