• Головна
  • Україна
  • В Україні запрацював застосунок для військовослужбовців "Армія+"

В Україні запрацював застосунок для військовослужбовців "Армія+"

Подача електронних рапортів: в Україні запрацював застосунок "Армія+"

Додаток має звільнити командирів і солдатів від паперової роботи

З 8 серпня в Україні офіційно запрацював мобільний застосунок "Армія+". Тепер військовослужбовці зможуть подавати електронні рапорти своїм командирам за допомогою додатку. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Перша функція застосунку — подача електронних рапортів для військових

Під час презентації застосунку президент України Володимир Зеленський, пояснив, що мобільний додаток "Армія+" повинен значно спростити життя військовослужбовців. Базова функція додатка — електронні рапорти, а згодом будуть додавати інші можливості. Наприклад, електронні посвідчення військових, опитування бійців про забезпечення підрозділів, захищені чати для комунікації, а також навчальні курси.

“Стартує він із базової функції — це електронні рапорти. За кілька хвилин і кліків можна буде зробити те, що зараз займає години або навіть дні. Також у застосунку буде АрміяID та опитування, щоб бачити реальну ситуацію із забезпеченням наших підрозділів. Згодом будемо наповнювати його новими функціями. Мета застосунку — звільнити українську армію від паперової роботи, щоб командири й солдати не витрачали свій час на застарілу і нікому непотрібну бюрократію”, — пояснив під час презентації президент України Володимир Зеленський.

30 липня уряд окремою постановою унормував роботу застосунку "Армія+", і сервіси вже починають працювати, ними можуть користуватися військові. Застосунок "Армія+" можна завантажити в App Store та Google Play.

Нагадаємо, 20 червня Міністерство оборони запустило чат-бот Армія+ для онлайн консультацій. Чат-бот надає онлайн консультації для військових, їхніх сімей і звичайних цивільних осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності