• Головна
  • Україна
  • Україна не підкориться злу! Звернення Володимира Зеленського у День державності

Україна не підкориться злу! Звернення Володимира Зеленського у День державності

Звернення Володимира Зеленського у День державності

Після ракетного удару по “Охматдиту” світ побачив як Москва хоче знищити Україну

Україна бореться проти ворога, якого не можна назвати людиною і який дуже далекий від справжнього християнства. Але Україна повинна перемогти це зло, яке самостверджується на крові інших людей. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні 15 липня з нагоди Дня державності.

Президент зазначив, що після російського удару 8 липня крилатою ракетою по дитячій лікарні “Охматдит” у Києві весь світ побачив, як Україну хочуть убити. І як, попри все, наша держава долає удари. ”І хоч би які загарбники приходили на нашу землю, Україна завжди знаходить сили не тільки для того, щоб вистояти, а й щоб уберегти в собі те, що відмежовує нас – нас із вами – від зла. Його сутність – це руїни, смерть, яку він несе і яку ми повинні здолати”, — сказав глава держави.

Зеленський наголосив, що Україна не може погодитися на менше, ніж жити. На менше, ніж зберегти себе. На менше, ніж залишитися людьми. “Україна не підкориться злу, яке проливає кров заради свого хворого самоствердження. Яке зневажає правду і людську, і Божу та знецінює всіх, окрім себе. Росія саме на цьому будує свою державність. Але ми з вами інші”, – заявив президент.

Україна, за словами Зеленського, зараз докладає всіх зусиль, щоб перемогти битву з російським злом. “Ця битва – заради нашої незалежності. Заради того, щоб цю незалежність могли успадкувати наступні покоління. Успадкувати, а не виборювати. Щоб ми їм дали гордість за Україну, а не її біль. І щоби жодні «путіни» більше не сміли приносити сюди руїни та страждання. І ми повинні зробити все, щоб і наш державний кордон із ним став справжньою межею між світом нашим, який невіддільний від світу глобального, і тими, хто намагається нас знищити”, — зазначив президент Зеленський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності