• Головна
  • Україна
  • Волинянин спробував незаконно завезти в Україну 15 кг чорної ікри

Волинянин спробував незаконно завезти в Україну 15 кг чорної ікри

Волинянин спробував незаконно завезти в Україну 15 кг чорної ікри

Водій рейсового автобуса стверджував, що завозив ікру в Україну на замовлення незнайомця

Прикордонники Волинського загону викрили 38-річного волинянина, який хотів завезти в Україну 15 кг осетрової ікри. Волинянин не мав при собі жодних документів на чорну ікру, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ, 9 липня.

20 банок чорної ікри для незнайомого

38-річний водій рейсового автобуса намагався завезти вночі, 8 липня, через пропускний пункт “Устилуг — Зосін”, 20 банок осетрової ікри.

Під час огляду багажного відділення оглядова група знайшла в термосумці 20 скляних банок з чорною ікрою. Як з'ясувалося, товар незаконно намагався доставити з-за кордону водій автобуса – 38-річний мешканець Волині. Жодних документів на делікатес чоловік не мав та повідомив, що перевозив передачу на прохання незнайомої особи” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

До слова, прикордонники вилучили делікатес. Його направили на експертизу. Нагадаємо, нещодавно на Волині чоловік намагався провезти через кордон раритетний трактор John Deere 1938 року. Трактор у розібраному вигляді намагались ввезти в Україну у фургоні, завантаженому автозапчастинами. На них товаросупровідні документи були в порядку, а от про раритет автопрому не згадувалось ніде.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності