• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті чоловік порізав вени у вбиральні ТЦК, щоб уникнути мобілізації

На Закарпатті чоловік порізав вени у вбиральні ТЦК, щоб уникнути мобілізації

На Закарпатті чоловік порізав вени у вбиральні ТЦК, щоб уникнути мобілізації

Його знайшли працівники ТЦК та викликали медиків

На Закарпатті чоловік порізав собі вени у вбиральні ТЦК, щоб уникнути мобілізації. Чоловіка звати Пилип Лунін. Його на підлозі вбиральні знайшли працівники ТЦК Закарпатської області та викликали швидку допомогу. Про це 2 липня повідомили у Закарпатському ОТЦК та СП.

“Повідомляємо, що даний громадянин під час уточнення його військово-облікових даних в ТЦК та СП Закарпатської області не надавав військово-облікового документу та не приховував свого небажання служити”, — написали на сторінці Закарпатського ТЦК.

Під час спілкування з працівниками ТЦК Пилип Лунін попросився до вбиральні. А вже через деякий час його знайшли сидячим на підлозі з різаними ранами на руці. Чоловіку на руку наклали турнікет, надали домедичну допомогу, викликали поліцію та карету швидкої допомоги. Зараз він у лікарні. “Готовий на все, тільки б не захищати рідну країну”, — зазначили в ТЦК.

Там також повідомили, що Пилип Лунін відповідно Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” 19 грудня 2017 року Дніпровським районним ТЦК та СП в м. Київ у зв’язку з визнанням за станом здоров’я непридатним до військової служби в мирний час та обмежено придатним у воєнний час, переданий з обліку призовників на військовий облік військовозобов’язаних. А отже підлягає призову по мобілізації.

Нагадаємо, у Чернівецькій області ухилянт хотів задушити ременем безпеки водія автомобіля ТЦК. Щоб вгамувати нападника, військові викликали слідчо-оперативну групу поліції, а постраждалим військовослужбовцям надали екстрену медичну допомогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності