• Головна
  • Україна
  • Росіяни знову вдарили по терміналу “Нової пошти” у Харкові: є загиблий та поранені

Росіяни знову вдарили по терміналу “Нової пошти” у Харкові: є загиблий та поранені

ДСНС

На місці влучання могло перебувати 9 людей, їх шукають

30 червня близько 16:28 росіяни КАБами влучили у термінал “Нової пошти” у Харкові. Про це на своїй сторінці у Telegram повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Станом на 18:00 відомо про дев’ятьох постраждалих. Серед них 8-місячна дитина та жінка. Також загинув чоловік — працівник поштового відділення. Загиблому було близько 40 років.

“Тіло дуже пошматоване, тому буде використовуватися лабораторія для ідентифікації ДНК. Поранені — переважно водії та один працівник пошти. Родина з немовлям перебувала неподалік місця влучання: внаслідок вибухової хвилі дитина впала на тротуар, тому отримала тілесні ушкодження”, — розповів Суспільному начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

Влучання було в автопарк. Знищено 8 автівок, десятки пошкоджених. Розбір завалів ще триває. На місці влучання могло перебувати 9 людей, їх шукають.

Оновлено. Станом на 18:30 семеро людей, які перебували на місці удару, не виходять на зв'язок. По місту ударила КАБ, яку випустили з території РФ приблизно за 70 км від Харкова, зазначив мер міста Ігор Терехов.

У немовляти, яке дістало поранень внаслідок російського удару, не тяжкі травми. Дитину ушпиталили для того, щоб ретельніше оглянути.

“Дитина разом із мамою була в автівці, за територією, куди влучила авіабомба. Вибухова хвиля пошкодила авто, розкрилися двері, внаслідок чого дитина дістала численні забої. Серед інших поранених є тяжкі, але, переважно більшість у середньому стані важкості”, — розповів Суспільне Харків начальник Центру екстреної меддопомоги регіону Віктор Забашта.

А ДСНС України повідомили, що в результаті обстрілу частково пошкоджена будівля сортувального термінала. Крім того, сталася пожежа на площі 200 кв.м. Горіло 8 вантажних автомобілів. Також пошкоджено 6 вантажних автомобілів, 3 виробничо-складські будівлі та медичний заклад.

О 19:29 у харківській обласній прокуратурі повідомили, що попередньо встановлено, удар був завданий ФАБ-500 з населеного пункту Нижній Ольшанець Бєлгородської області Росії.

О 19:53 стало відомо вже про 10 поранених.

Нагадаємо, раніше, вночі 21 жовтня, росіяни завдавали удару по терміналу “Нової пошти” у селі Коротич на Харківщині. Окупанти вдарили по терміналу ракетами комплексу С-300. Тоді загинуло шестеро людей

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності