• Головна
  • Україна
  • Нардепові Миколі Тищенку повідомили про підозру за позбавлення волі ексвійськового

Нардепові Миколі Тищенку повідомили про підозру за позбавлення волі ексвійськового

Фото вручення підозри народному депутатові Миколі Тищенку

Депутатові призначили цілодобовий домашній арешт

Народному депутатові України Миколі Тищенку повідомили про підозру через незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Також підозру оголосили одному зі спільників нардепа. Миколі Тищенку призначили цілодобовий домашній арешт, повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора у вівторок, 25 червня.

За даними правоохоронців, народний депутат України Микола Тищенко змовився ще з кількома людьми — точну кількість не повідомили, — та наказав їм позбавити волі колишнього військовослужбовця ЗСУ. Спільники депутата викрали ексвійськового 20 червня у Дніпрі. “Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено із застосуванням фізичної сили та спецзасобів“, — розповіли у пресслужбі ДБР.

Про підозру в незаконному позбавленні волі людини повідомили Миколі Тищенку та одному з його спільників. Депутатові також призначили запобіжний засіб — цілодобовий домашній арешт. Наразі тривають слідчі дії, попередньо Миколі Тищенку загрожує до трьох років обмеження волі, або ж ув’язнення на той самий термін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності