У Запоріжжі невідомий застрелив посадовця міської ради

У Запоріжжі невідомий застрелив посадовця міської ради

Правоохоронці розшукують зловмисника

Вранці у вівторок, 11 червня, у Запоріжжі невідомий чоловік з вогнепальною зброєю напав на місцевого посадовця. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці злочину. Наразі працівники поліції встановлюють особу та розшукують стрілка, повідомила пресслужба поліції Запорізької області.

За даними правоохоронців, вбивство трапилося близько 07:55 в Олександрівському районі міста. Зловмисник напав на потерпілого біля під’їзду будинку та п’ять разів вистрілив у нього з вогнепальної зброї. Очевидці повідомили про стрілянину та пораненого чоловіка до поліції.

Правоохоронці не розкривають особи потерпілого, проте, за даними ЗМІ, йдеться про Максима Денщіка, який донедавна був директором департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради. В травні його тимчасово відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування.

До місця злочину прибули медики, які надали потерпілому невідкладну допомогу. Попри зусилля лікарів, посадовець помер від отриманих поранень. Слідчі відкрили кримінальне провадження через умисне вбивство. Наразі правоохоронці встановлюють особу та розшукують нападника.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності