• Головна
  • Україна
  • У військкоматі Житомирщини розповіли нові подробиці смерті чоловіка після візиту до ТЦК

У військкоматі Житомирщини розповіли нові подробиці смерті чоловіка після візиту до ТЦК

У військкоматі Житомирщини розповіли нові подробиці смерті чоловіка після візиту до ТЦК

Через смерть чоловіка розпочали службове розслідування

На Житомирщині проводять службове розслідування смерті військовозобов’язаного в місті Баранівка. Про це повідомили у Житомирському обласному ТЦК та СП. Там розповіли про додаткові обставини, з’ясовані під час розслідування.

Стало відомо, що 28 травня військовозобов’язаного із ознаками алкогольного сп’яніння доставили до 2-го відділу Звягельського РТЦК та СП для проходження військово-лікарської комісії. “У зв’язку зі станом прибулого прийнято рішення відправити зазначеного громадянина додому. Проте він висловив прохання залишитися в розташуванні роти охорони, бо проживає сам і з огляду на погане самопочуття внаслідок вживання алкоголю. Через кілька годин після пробудження чоловік зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовувалися”, — йдеться у повідомленні ТЦК.

Наступного дня, зранку 29 травня, у чоловіка трапився перший епілептичний напад. Як йдеться у повідомленні, під час нападу він впав на кахельну підлогу спиною та вдарився головою. Йому надали домедичну допомогу та викликали "швидку". Невдовзі стався другий епілептичний напад. Лікарі швидкої госпіталізували військовозобов’язаного.

Після чотирьох днів, проведених у лікарні, 2 червня надійшло повідомлення про смерть чоловіка. “Попередньо встановлено, що травми військовозобов’язаний отримав при падінні під час епілептичних нападів та надання домедичної допомоги”, — повідомляють у ТЦК.

Нагадаємо, про те, що у Звягелі на Житомирщині помер військовозобовʼязаний стало відомо 4 червня. Чоловіку стало погано в приміщенні ТЦК. У нього почався епілептичний напад. Він помер у лікарні. Тоді у ТЦК пояснили, що 28 травня чоловіка доставили до Звягільського РТЦК та СП. Він пройшов військово-лікарську комісію. А на наступний день в військовозобовʼязаного трапився епілептичний напад. “Свідки зазначають, що чоловік декілька днів до походу в ТЦК зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань. Під час інциденту йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету "швидкої". На жаль, 2 червня 2024 року від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні”, — йшлося тоді в повідомленні ТЦК.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності