• Головна
  • Україна
  • “Птахи співають і у війні”: Фонд Козицького вперше провів арт фешн проєкт у Римі

“Птахи співають і у війні”: Фонд Козицького вперше провів арт фешн проєкт у Римі

“Птахи співають і у війні”: Фонд Козицького вперше провів арт фешн проєкт у Римі

Фонд Козицького представив арт фешн проєкт з роботами митців Віктора та Макара Москалюків, фешнперформенсу Оксани Караванської, Театру «Слово і Голос», студії Міро Арт та мистця Олександра Мірошнікова

Вперше Благодійним Фондом Козицького було презентоване візуальне мистецтво у колаборації з фешн-індустрією. Мистецький проєкт з символічною назвою «Птахи співають і у війні» відбувся 5 червня 2024 р. в «Villa Tre Madonne» (Посольство Бельгії при Святому Престолі), Рим, Італія.

Виставка складається з трьох частин/медіумів: живопис від Віктора та Макара Москалюків (батько і син), фешнперформенсу Оксани Караванської та Театру «Слово і Голос», а також ювелірного мистецтва від української студії Міро Арт, мистця Олександра Мірошнікова.

Живописна виставка від батька і сина Москалюків презентує 18 емоційних полотен на тему, «свято». Свято, карнавал, настрій, щасливий кінець, надійний початок – ці категорії почуттів, які українці намагаються не втратити у своєму тривожному сьогоденні присвячена життю українців всупереч війні, всупереч складним обставинам з правом жити на позитиві та в душі плекати «карнавал».

Виставку відвідали представники понад 30 Посольств, зокрема Португалії, Чехії, Мозамбіку, Мексики, Польщі, Перу, Тайвані, Нідерландів, Канади, Ірландії, Хорватії, Колумбії та ін.

Проєкт відбувався за підтримки Благодійного Фонду Козицького та Посольства України при Святому Престолі (Ватикані).

Нагадаємо, у травні Фонд Козицького на аукціоні зібрав 4 млн грн на FPV дрони та медичне обладнання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності