• Головна
  • Україна
  • У Чехії пасажирський поїзд по дорозі в Україну зіткнувся з вантажним: є загиблі

У Чехії пасажирський поїзд по дорозі в Україну зіткнувся з вантажним: є загиблі

Пасажирський поїзд зіткнувся з вантажним у Чехії

В аварії загинуло щонайменше четверо людей, ще десятки пасажирів постраждали

У ніч на 6 червня, в чеському місті Пардубиці, пасажирський поїзд компанії RegioJet, який їхав до Чопа, зіткнувся з вантажним. Внаслідок аварії постраждало щонайменше 4 людини, ще десятки пасажирів поранено. Попередньо, загиблих серед людей, які прямували в Україну, немає, повідомила Укрзалізниця.

Поїзд, що прямував в Україну, потрапив в аварію

За попередніми даними, аварія сталася опівночі. Поїзд сполучення Прага — Кошице прямував до українського міста Чоп та по дорозі зіткнувся з вантажним поїздом, який перевозив карбід кальцію і прямував у зустрічному напрямку. На момент зіткнення в поїзді перебували понад 300 пасажирів, серед яких попередньо 20 отримали легкі травми, ще троє — травми середньої важкості. Крім того, четверо осіб внаслідок аварії загинуло.

“Причіпні вагони, у яких прямують пасажири RejioJet до Чопа, знаходяться всередині поїзда і, за попередньою інформацією, загиблих чи серйозно постраждалих серед пасажирів до Чопа немає”, — повідомили в Укрзалізниці.

Наразі обставини та деталі аварії встановлюють. Крім того, в Укрзалізниці попереджають про затримку поїзда RegioJet Прага — Перемишль, з якого більшість пасажирів пересаджуються на поїзди до України. 

Нагадаємо, нещодавно у Львові біля станції “Підзамче” поїзд на смерть збив людину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності