• Головна
  • Україна
  • Український боксер Денис Берінчик став чемпіоном світу в легкій вазі

Український боксер Денис Берінчик став чемпіоном світу в легкій вазі

Денис Берінчик

Денис Берінчик переміг мексиканця Емануеля Наваретте

Український боксер Денис Берінчик здобув перемогу над мексиканцем Еммануелем Наваррете у напруженому 12-раундовому поєдинку і став новим чемпіоном світу за версією WBO в легкій вазі.

Рішення суддів 2:1 на користь українського боксера

Вранці у неділю, 19 травня, відбувся бій в Сан-Дієго, США. Берінчик розпочав бій агресивно і завоював ініціативу в перших раундах. Однак Наваррете відповідав влучними ударами і бій перетворився на відкриту боксерську війну. Четвертий раунд видався особливо важким для українця у близькому бою. До чемпіонських раундів Берінчик підійшов з невеликою перевагою. У 10-му раунді він діяв дуже впевнено, але зазнав кількох потужних ударів від Наваррете. В 11-му раунді українець навіть опинився на настилі через зачеплення ногою суперника.

Напруження перед фінальним раундом було величезним, адже жоден з боксерів не мав явної переваги. Обидва діяли дуже активно, намагаючись будь-що знайти вирішальний удар. Але підсумкові 12 раундів завершилися внічию. За рішенням суддів з розподілом голосів 2:1 (115:113, 112:116, 116:112) новим чемпіоном світу за версією WBO в легкій вазі став Денис Берінчик.

Нагадаємо, Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності