• Головна
  • Україна
  • Зеленський змінив керівництво шести обласних управлінь СБУ

Зеленський змінив керівництво шести обласних управлінь СБУ

Фото: СБУ

Нові начальники управлінь СБУ призначені в Миколаївщині, Дніпропетровщині, Волині, Кіровоградщині, Закарпатті і Полтавщині

Президент Володимир Зеленський своїми указами від 1 травня змінив керівництво низки регіональних управлінь Служби безпеки України.

Кадрові перестановки в низці обласних управлінь СБУ

Зокрема, указом №258/2024 Президент звільнив з посади начальника Управління СБУ в Миколаївській області Дмитра Нєвєдрова. Натомість він призначений начальником Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Указом №260/2024 глава держави постановив звільнив начальника Управління СБУ в Кіровоградській області Сергія Кононенка, призначивши його начальником Управління СБУ в Закарпатській області.

Указом №262/2024 звільнений з посади начальника Управління СБУ в Полтавській області Іван Рудницький, іншим указом він призначений начальником Управління СБУ у Волинській області.

Указом №264/2024 Зеленський звільнив з посади начальника Управління СБУ у Волинській області Миколу Лисененка, натомість указом №265/2024 призначив його начальником Управління СБУ в Миколаївській області.

Нагадаємо, що в середу, 1 травня, президент Зеленський також звільнив з посади Іллю Вітюка, начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ. У квітні він потрапив у скандал із нерухомістю щонайменше на 25,5 млн грн, якою володіє його родина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності