• Головна
  • Україна
  • Ціна на електроенергію в Україні залишиться незмінною — Шмигаль

Ціна на електроенергію в Україні залишиться незмінною — Шмигаль

Вартість електроенергії для України залишається без змін
Фото: pexels

Уряд зберігає пільгові ціни на електроенергію а також на газ до кінця літа

Уряд вирішив продовжити дію пільгової ціни на електроенергію для населення до кінця травня цього року. Про це у п’ятницю, 26 квітня, повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Ціни на електроенергію та газ в Україні

Як зазначив прем’єр-міністр, цього місяця було ухвалено низку постанов, які передбачають, зокрема збереження пільгових цін на електроенергію а також збереження пільгових цін на газ до кінця літа:

  • Збереження пільгової ціни на електроенергію для населення: Уряд ухвалив рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення. Ціна електроенергії для побутових споживачів залишається без змін — 2 грн 64 коп. за кіловат. “Дія положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжена до 31 травня 2024 року,” — зазначив Шмигаль.
  • Збереження пільгової ціни на газ для постачальників тепла і гарячої води: Ціна газу для цих постачальників залишається незмінною до 31 серпня 2024 року.
  • Збереження пільгової ціни на газ для населення: Державна компанія "Нафтогаз" продовжила дію пільгової ціни на газ для населення. “Вона, як і раніше, буде складати 7 грн 96 коп. за куб блакитного палива,” — зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, нещодавно LVIV.MEDIA пояснив, чому після того, як Росія знищила українські ТЕС — світло й далі є.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності