• Головна
  • Україна
  • Міністр аграрної політики Микола Сольський подав у відставку

Міністр аграрної політики Микола Сольський подав у відставку

Міністр аграрної політики Микола Сольський

Заяву міністра незабаром розглянуть народні депутати

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський подав у відставку. Про це 25 квітня повідомив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук

До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України. Заяву буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань”, — заявив Стефанчук.

Згодом на сторінці Мінагрополітики у мережі Facebook, з’явився коментар самого Миколи Сольського. “Так, я написав заяву про відставку з поста Міністра. В такій ситуації вважаю це правильним кроком. Вирішить Верховна Рада прийняти мою відставку, буду вдячний за таке рішення, вирішить, що я маю працювати далі — продовжу працювати”, — написав він.

Нагадаємо, 23 квітня НАБУ повідомило міністрові аграрної політики Миколі Сольському про підозру в незаконному заволодінні землею. За версією слідства, разом зі спільниками він привласнив земельні ділянки на суму понад 291 млн грн та спробував заволодіти ділянками ще на 190 млн грн. Також вони спробували захопити ще 3282 га землі вартістю близько 190 млн грн, однак їм завадили детективи НАБУ та прокурори САП, які провели обшуки та наклали на ділянки арешт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності