• Головна
  • Україна
  • Ситуація на кордоні з Польщею: у чергах майже 2 тисячі вантажівок

Ситуація на кордоні з Польщею: у чергах майже 2 тисячі вантажівок

Блокада кордону

Тільки на двох пунктах пропуску стоять у чергах понад 1700 вантажівок

Польські фермери продовжують блокувати пункти пропуску на кордоні з Україною. Напруженою залишається ситуація у пунктах пропуску Шегині-Медика та Краківець-Корчова. Про це у неділю, 21 квітня, повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

У чергах перед пунктами пропуску Шегині-Медика та Краківець-Корчова стоять понад 1700 вантажівок

"Коли розблокували ці напрямки, ми почали знову відмічати інтенсивність руху, як на виїзд з Польщі, так і в бік Польщі. Нагадаємо, що ці напрямки вони раніше розблоковані, але протягом останніх двох днів польські фермери знову поновили своє блокування цих напрямків", — сказав Андрій Демченко.

Нагадаємо, 20 квітня польські фермери завершили акції протестів та розблокували рух вантажівок на пунктах Шегині — Медика та Краківець — Корчова. Також 16 квітня протестувальники припинили блокувати пункт пропуску Угринів. Наразі блокада руху вантажівок триває ще на двох із шести пунктах пропуску: Ягодин — Дорогуськ і Рава-Руська — Гребенне. А у неділю, 21 квітня, планують частково відновити рух вантажівок у пункті пропуску Рава-Руська — Гребенне.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності