Польські протестувальники поновили блокаду перед пунктом пропуску Корчова – Краківець

пункт пропуску Корчова – Краківець

Мітингувальники планують пропускати не більше 5 вантажівок в годину

У четвер, 18 квітня, польські протестувальники знову заблокували рух вантажівок перед пунктом пропуску Корчова – Краківець. Про це повідомила Львівська митниця.

Протестувальники постійно ходять по пішохідному переходу

За інформацією, яку українським прикордонникам надали польські колеги, вранці 18 квітня на пункті пропуску Корчова – Краківець поновили блокування вантажних транспортних засобів, які рухаються в Україну.

“Протестувальники невеликими групами до 6 осіб рухаються по пішохідному переходу з польської сторони. За попередньою інформацією, вони планують попускати в Україну не більше 5 вантажівок в годину, незалежно від типу вантажу”, — йдеться у повідомленні.

До слова, у середу, 17 квітня, поляки повідомляли, що планують заблокувати рух вантажівок у пункті пропуску Корчова - Краківець на два дні.

Нагадаємо, 18 квітня поляки також заблокували рух вантажівок у пункті пропуску Медика – Шегині. Рух перекрили на в'їзд та виїзд з України. А 16 квітня польські фермери припинили блокувати пункт пропуску “Угринів”. Наразі триває блокада руху вантажівок на двох із шести пунктах пропуску: “Ягодин — Дорогуськ” і “Рава-Руська — Гребенне”. Блокада не стосується руху легкових автомобілів та автобусів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності