• Головна
  • Україна
  • У Вінниці мати намагалася втопити 8-річного сина: дитину врятував курсант

У Вінниці мати намагалася втопити 8-річного сина: дитину врятував курсант

У Вінниці мати намагалася втопити 8-річного сина

Жінку за замах на вбивство дитини можуть засудити до довічного ув’язнення

Майбутній поліцейський, курсант Харківського національного університету внутрішніх справ Артем Макаров у Вінниці врятував життя дитині, яку намагалась втопити матір. Про це 17 квітня повідомили у поліції Вінницької області.

15 квітня вдень на набережній у Вінниці курсант почув дитячий крик та, з його слів, побачив, як жінка штовхає хлопчика в річку, а потім, занурившись разом із ним у воду, намагається втопити. Хлопець не розгубився, миттєво стрибнув у річку та витяг дитину на берег, йдеться у повідомленні поліції.

Життя дитини врятовано завдяки курсанту ХНУВС

Posted by ХНУВС on Wednesday, April 17, 2024

Хлопчика госпіталізували

На місце події прибув екіпаж поліції та швидка. “Хлопчик з повним переохолодженням був госпіталізований. Його 40-річна мати – затримана у процесуальному порядку”, — йдеться у повідомленні. Слідчі інкримінують їй замах на вбивство 8-річного хлопчика. Санкція статті передбачає покарання до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, 38-річну львів’янку судитимуть за недогляд за дитиною. У серпні минулого року мати залишила без нагляду дворічну доньку, і та втопилася у водоймі. Зникнення доньки мати помітила лише через кілька годин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності