У Львові матір судитимуть через загибель дворічної дівчинки у ставку

Рука над водою, фото ілюстративне

Нетвереза мати на кілька годин лишила доньку без нагляду біля водойми

38-річну львів’янку судитимуть за недогляд за дитиною. У серпні минулого року мати залишила без нагляду дворічну доньку, і та втопилася у водоймі. Зникнення доньки мати помітила лише через кілька годин, повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у четвер, 21 березня.

Зникнення дитини жінка помітила лише за кілька годин

За даними правоохоронців, нещасний випадок стався наприкінці серпня 2023 року. 38-річна львів’янка відпочивала на березі ставка у Підбірцях разом зі своєю дворічною донькою. Жінка випивала зі своїми друзями та не спостерігала за дитиною, тож не помітила, коли та впала в ставок і втонула. Зникнення дитини мати помітила лише за кілька годин та подзвонила через це до поліції. Правоохоронці, які прибули до ставка, виявили тіло дівчинки у воді.

Після цього працівники поліції повідомили 38-річній львів’янці про підозру у злісному невиконанні батьківських обов’язків та відкрили за фактом смерті дитини кримінальне провадження. У Львівській обласній прокуратурі повідомили, що досудове розслідування завершилось і невдовзі жінку судитимуть. За недогляд за донькою, через що та загинула, матері загрожує від двох до п'яти років обмеження волі, або ж ув’язнення на той самий строк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності