• Головна
  • Україна
  • Через негоду 130 населених пунктів в центральних областях України залишаються без світла

Через негоду 130 населених пунктів в центральних областях України залишаються без світла

Працівники ДСНС прибирають повалені вітром дерева

Найбільше постраждала Дніпропетровщина — там знеструмлений 101 населений пункт

Рятувальники та енергетики ліквідовують наслідки негоди, яка накрила центральні області України. Наразі 130 населених пунктів у Кіровоградській, Запорізькій та Дніпропетровській областях залишаються без електропостачання, повідомила пресслужба ДСНС України у вівторок, 16 квітня.

Електропостачання відновили майже всім мешканцям Кривого Рогу

“Станом на 07:00 за інформацією Укренерго внаслідок погіршення погодних умов знеструмлено 130 населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Київській областях. Зазначимо, що найбільша кількість знеструмлених населених пунктів у Дніпропетровській області — 101”, — розповіли рятувальники. До ліквідації наслідків буревію, зокрема повалених дерев, рекламних щитів тощо, залучили понад 200 працівників ДСНС та 45 одиниць техніки. Також енергетики працюють над тим, щоб повернути електроенергію знеструмленим населеним пунктам.

Також, як повідомили у ДТЕК, станом на 9:40 більшості знеструмлених помешкань у Кривому Розі вдалося повернути світло. На ранок понад 145 тис. абонентів знову отримали електропостачання. Працівники компанії продовжують відновлювати постачання електроенергії там, де цього зробити ще не вдалося.

Нагадаємо, 15 квітня через сильний буревій мешканці центральних областей України залишились без світла. Відключення сталися у Кропивницькому та Кривому Розі. У Дніпропетровській області з деяких будинків позривало дахи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності