• Головна
  • Україна
  • Пробіг 21 км у спорядженні: рятувальник вшанував загиблих колег

Пробіг 21 км у спорядженні: рятувальник вшанував загиблих колег

Рятувальник з Полтави пробіг Київський півмарафон Незламності в пам'ять про загиблих колег з Харкова

Організатори півмарафону збирали гроші для Медичного добровольчого батальйону “Госпітальєри”

Полтавський рятувальник Андрій Гречаний під час Київського півмарафону Незламності присвятив свій забіг загиблим колегам із Харкова. Про це повідомили у ДСНС України.

Забіг в пам’ять рятувальників Харкова

Масштабний благодійний забіг, Київський півмарафон Незламності, який об’єднав більше тисячі любителів бігу з різних куточків України та світу, відбувся 14 квітня. Серед учасників забігу був полтавський рятувальник Андрій Гречаний. Він подолав дистанцію 21 км у спорядженні вогнеборця.

“Свій забіг Андрій присвятив загиблим внаслідок повторного ворожого обстрілу харківським рятувальникам, які віддали найцінніше - своє життя, щоб врятувати життя інших”, — йдеться у повідомленні ДСНС України.

Організатори заходу мали на меті підтримати українських бойових медиків та зібрати кошти для Медичного добровольчого батальйону “Госпітальєри”, який бере участь в російсько-українській війні з 2014 року.

Нагадаємо, у ніч на 4 квітня росіяни атакували Харків дронами. Внаслідок атаки загинули четверо людей, троє з них — це рятувальники, які приїхали на допомогу до будинку, в який влучили безпілотники. Загинули рятувальники: 52-річний Владислав Логінов, 32-річний Сергій Байдалінов та 41-річний Володимир Матюшенко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності