• Головна
  • Україна
  • Незаконні азартні ігри: БЕБ підозрює двох операторів державних лотерей

Незаконні азартні ігри: БЕБ підозрює двох операторів державних лотерей

Незаконні азартні ігри: БЕБ підозрює двох операторів державних лотерей

Двоє підозрюваних проводили азартні ігри в інтернеті під виглядом державних лотерей. Жодних відповідних ліцензій у зловмисників не було

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили службових осіб відомих компаній-операторів державних лотерей, які організовували азартні ігри в Інтернеті без відповідних ліцензій. Про це у п’ятницю, 12 квітня, повідомили в БЕБ.

Оператори лотерей не мали ліцензій

Як йдеться в повідомленні, двоє операторів державних лотерей, зловживаючи своїм службовим становищем, залучили підконтрольні компанії та на базі сайтів легальних лотерей незаконно проводили азартні ігри та букмекерську діяльність під виглядом державних лотерей.

Жодних ліцензій на проведення  діяльності з організації азартних ігор у мережі Інтернет чи букмекерської діяльності згадувані фірми не мали,” — зазначили в БЕБ.

Зловмисники організували схему з перерахунку грошей

Для того, щоб поповнити баланс ігрового акаунту у незаконному онлайн-казино, зловмисники використовували міскондинг   та Р2Р-перекази  . “Зарахування коштів  відбувалося у вигляді підміни призначення платежу або звичайного переказу між рахунками фізичних осіб замість передбаченого законом поповнення на рахунок компанії з кодом 9406 — державні лотереї,” — додали в БЕБ.

Обом зловмисникам детективи БЕБ повідомили про підозру у проведенні азартних ігор без відповідної ліцензії. Їм загрожує штраф розміром до 850 тис. грн.

Нагадаємо, За рік гральний бізнес в Україні збільшив прибутки у 28 разів. Окрім цього, за рік різко зросла кількість залежних від азартних ігор.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності