• Головна
  • Україна
  • Від вибуху газу у Кривому Розі загинула людина, ще семеро постраждали

Від вибуху газу у Кривому Розі загинула людина, ще семеро постраждали

Від вибуху газу у Кривому Розі постраждали семеро людей, ще одна загинула

Вибух стався у квартирі дев’ятиповерхового будинку

Вночі у четвер, 11 квітня, у квартирі дев’ятиповерхівки у Кривому Розі стався вибух газу. Внаслідок вибуху постраждали семеро мешканців будинку. Згодом рятувальники виявили під завалами тіло загиблого чоловіка, повідомила пресслужба ДСНС України.

За даними рятувальників, вибух стався у квартирі на четвертому поверсі будинку. Вибух спричинив пожежу та руйнування будинку. “Сталося часткове руйнування конструкцій житлового будинку в одному з під’їздів з третього по п’ятий поверхи. Зруйнована одна квартира на четвертому поверсі. Пошкоджено сходову клітину з третього по шостий поверх, балконні блоки та міжкімнатні перекриття“, — розповіли у пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

У Кривому Розі внаслідок вибуху побутового газу частково зруйновано конструкції з 3 по 5 поверх

У Кривому Розі внаслідок вибуху побутового газу постраждало 7 людейВночі до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці 21-ї бригади Національної Гвардії Довгинцівського району міста Кривий Ріг.По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що в одній з квартир ймовірно стався вибух побутового газу, внаслідок якого виникла пожежа на площі 120 кв. м., яку надзвичайники ліквідували.Сталося часткове руйнування конструкцій житлового будинку в одному з під’їздів з 3 по 5 поверхи. Зруйновано одна квартира на 4 поверсі. Пошкоджено сходову клітину з 3 по 6 поверх, балконні блоки та міжкімнатні перекриття.Співробітники Служби порятунку врятували 4 людини. Внаслідок події отримали травми 7 людей, 3 – госпіталізовані до лікарні.Ймовірно під завалами перебуває 1 людина. На місці події продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Психологами ДСНС надано допомогу 23 постраждалим.До місця виклику від ДСНС залучено 48 рятувальників та 10 одиниць техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.#ДСНС_ДНІПРО

Posted by Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області on Wednesday, April 10, 2024

Внаслідок вибуху семеро мешканців багатоповерхівки отримали поранення. Трьох з них госпіталізували, а решті надали допомогу на місці. Близько 9:32 працівники ДСНС знайшли під завалами будинку тіло загиблого чоловіка. Рятувальники продовжують розбирати зруйновані конструкції будинку.

Нагадаємо, наприкінці березня у Білій Церкві стався вибух у квартирі житлового будинку. Внаслідок нещасного випадку загинули двоє людей, ще трьох вдалося врятувати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності