У Білій Церкві від вибуху у квартирі загинули двоє людей

На Київщині під час вибуху у квартирі загинула людина

Ще трьох людей, зокрема 8-річну дитину, вдалося врятувати

У суботу, 30 березня, на Київщині стався вибух у квартирі житлового будинку. Вибух спричинив значні руйнування та пожежу у прилеглих помешканнях. Внаслідок нещасного випадку загинули двоє людей, ще трьох вдалося врятувати, повідомила пресслужба ДСНС Київської області.

8-річну дитину госпіталізували через отримані поранення

За даними рятувальників, вибух стався близько 14:56 у п’ятиповерховому будинку у провулку Грузинському у Білій Церкві, що на Київщині. У квартирі на третьому поверсі вибухнув невстановлений предмет. Вибухова хвиля повністю зруйнувала балкон квартири та пошкодила сусідній балкон, а також зруйнувала залізобетонне перекриття з другого по п’ятий поверхи. Також внаслідок вибуху у квартирах на четвертому та третьому поверсі почалася пожежа.

Пожежникам вдалося врятувати трьох мешканців будинку. Серед них була 8-річна дитина, яку через отримані поранення госпіталізували. Також з-під завалів деблокували тіло людини, яка загинула внаслідок вибуху. Близько 16:09 рятувальникам вдалося загасити пожежу, проте вони продовжують працювати у будинку, адже існує загроза подальшого руйнування конструкцій будівлі.

Оновлено: О 19:54 рятувальники повідомили, що кількість загиблих внаслідок вибуху у квартирі зросла до двох — в епіцентрі вибуху у квартирі на третьому поверсі виявили фрагменти тіла.

Нагадаємо, 30 березня 83-річна жителька Східниці отримала важкі опіки під час розпалювання печі. Жінку госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності