СБУ знищила мінімум шість російських літаків

СБУ разом із ЗСУ знищили 6 ворожих літаків на аеродромі Морозовськ

Окрім знищених шести літаків, ще вісім літаків — пошкоджено

СБУ разом із військовими та Силами оборони знищили шість літаків росіян. Про це повідомили у п’ятницю, 5 квітня, у виданні РБК-Україна з посиланням на власні джерела.

СБУ знищили літаки у Морозовську

Як йдеться в повідомленні, СБУ разом з військовими та Силами оборони здійснила атаку на аеродром Морозовськ у Росії. За попередньою інформацією знищили мінімум шість літаків, ще 8 літаків — пошкоджені.

Йдеться про фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34, які базувалися на аеродромі. Такі літаки Росія використовує для того, щоб скидати КАБи по позиціях ЗСУ і прифронтових українських містах. Окрім техніки, було знищено частину бойового складу. Близько 20 окупантів були ліквідовані чи поранені.

“Результати спільної спецоперації вражають - знищено щонайменше 6 військових літаків РФ, а ще 8 зазнали суттєвих пошкоджень. Це важлива спецоперація, яка значно скоротить бойовий потенціал рашистів,” — зазначило джерело РБК.

Нагадаємо, у середу, 3 квітня у ГУР розповіли, скільки винищувачів та літаків мають росіяни. Раніше ЗСУ уразили російську наземну станцію управління безпілотниками та іншу техніку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності