Росіяни обстріляли Миколаїв: є поранені та загиблий

Миколаїв

Росіяни завдали удару по місту балістичним озброєнням

По Миколаєву 17 березня росіяни завдали удари балістичним озброєнням з півдня. У місті зафіксовано два влучання, є травмовані.

Хроніка подій

О 13:54 Повітряні сили ЗСУ повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння. Близько 13:56 в Миколаєві пролунали вибухи, інформацію про які підтвердив міський голова Олександр Сєнкевич.

О 14:02 начальник Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім повідомив про влучання у місті. Він зазначив, що, російська армія випускає ракети з того ж місця, що й нещодавно по Одесі.

О 14:07 у Миколаєві знову пролунали вибухи. Віталій Кім повідомив про повторне влучання. А також станом на 14:31 стало відомо про двох травмованих людей середньої важкості.

О 14:51 кількість поранених зросла до чотирьох людей, повідомив керівник ОВА Віталій Кім.

А о 14:59 Олександр Сєнкевич написав : “Наразі ситуація така. Пошкоджено багато приватних будинків - вікна, дахи. Повилітали вікна і в квартирах. Пошкоджені автівки. 5 людей зазнали поранень. Більш детальні цифри повідомлю після того, як обстежимо район прильотів”.

У Національній поліції України повідомили, що поліцейські виявили постраждалу дівчину з осколковими пораненнями, якій на місці надали домедичну допомогу та госпіталізували.

У Силах оборони півдня повідомили, що росіяни вдарили балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно Іскандер-М.

“Тактика дій ідентична попередньому удару по Одесі: вдаривши однією ракетою, за кілька хвилин повторив удар в те саме місце”, — йдеться у повідомленні.

О 17:45 повідомили вже про шістьох поранених від обстрілу міста.

О 19:10 у МВС України повідомили, що одна людина, яка була травмована внаслідок ракетного удару по Миколаєву, померла у лікарні. Постраждали 6 людей, з них 1 дитина.

Станом на 20:00 постраждало 8 осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності