• Головна
  • Війна
  • Внаслідок обстрілів Миколаївської області постраждали четверо осіб, серед них дитина

Внаслідок обстрілів Миколаївської області постраждали четверо осіб, серед них дитина

Сліди від ракети у небі
Фото: Gettyimages

15-річну дівчину у важкому стані доправили до лікарні

Внаслідок чергового обстрілу росіян у Миколаївській області постраждали четверо людей. Одна з постраждалих — 15-річна дівчина, її госпіталізували у важкому стані. Про наслідки обстрілу повідомив начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта у середу, 3 січня.

Як відомо, ввечері 3 січня окупанти обстріляли Снігурівку, що на Миколаївщині, ракетами С-300. Ракети поцілили на територію підприємства на околиці міста. Вибухова хвиля пошкодила кілька прилеглих будинків, через це кілька мешканців міста отримали поранення.

Серед постраждалих жінка, двоє чоловіків, які охороняли склад з гуманітарною допомогою, а також 15-річна дівчина. Неповнолітня дівчина отримала важкі поранення, її доправили до лікарні. Усім іншим постраждалим також надали необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, вранці 2 січня росіяни випустили по Україні 99 ракет різних типів. окупанти атакували цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Силам Протиповітряної оборони вдалося знищити 72 повітряні цілі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності