• Головна
  • Україна
  • Заступниця голови ВЛК на Прикарпатті купила синові непридатність до військової служби

Заступниця голови ВЛК на Прикарпатті купила синові непридатність до військової служби

50-річна лікарка передала своїм колегам 1000 доларів, фото ілюстративне

Жінка дала 1000 доларів своїм колегам, щоб ті визнали непридатним до військової служби її 27-річного сина

В Івано-Франківській області заступниця голови військово-лікарської комісії (ВЛК) купила в колег висновок про непридатність до військової служби для свого сина, повідомила в п’ятницю, 1 березня, Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

За інформацією прокуратури, 50-річна жінка працювала заступницею голови ВЛК при Івано-Франківському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Лікарка скористалася службовим становищем і вплинула на колег із військово-лікарської комісії, щоб ті сфабрикували дані про стан здоров’я її 27-річного сина.

За твердженням прокуратури, за 1000 доларів медики видали висновок комісії про непридатність хлопця до військової служби з подальшим виключенням з військового обліку. Тепер заступниці голови ВЛК оголосили про підозру у зловживанні впливом, їй загрожує до двох років позбавлення волі.

На момент, коли прокуратура опублікувала цю інформацію, запобіжного заходу підозрюваній не обрали. У прокуратурі зазначила, що домагатимуться відсторонення жінки від займаної посади, та уточнили, що встановлюють причетність до схеми інших людей.

Нагадаємо, раніше у Чернівецькій області голова ВЛК визнала непридатним до військової служби свого чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності