• Головна
  • Україна
  • У Харкові п’яний водій тікав від патрульних та залетів на гараж

У Харкові п’яний водій тікав від патрульних та залетів на гараж

Фото: Микита Ольховський/Суспільне Харків

Чоловік не впорався з керуванням, наїхав на перешкоду, перекинувся та залетів на гараж

​​У Харкові нетверезий водій Opel залетів на гараж — він не зупинився на вимогу патрульних, не впорався з керуванням, наїхав на перешкоду, перекинувся й опинився на даху гаража. Вміст алкоголю в крові чоловіка у понад 14 разів перевищив допустиму норму, поінформували у Патрульній поліції Харківської області 27 лютого.

Про нетверезого водія правоохоронцям повідомив небайдужий харків’янин. Автомобіль поліцейські виявили на одній із вулиць міста та вимагали водія зупинитися, втім він їх проігнорував та збільшив швидкість.

“Законну вимогу про зупинку громадянин проігнорував, та прискорив рух. Тож патрульні негайно почали переслідування авто. Під час руху водій грубо порушував ПДР та створював своїми діями небезпеку для учасників руху. Чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на нерухому перешкоду, в результаті чого допустив перекидання транспортного засобу та наїзд на будівлю”, — написали у поліції.

У водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager показав 2,84 проміле, що більш ніж у 14 разів перевищує дозволений рівень. Також чоловік не мав прав, адже раніше патрульні вже зупиняли його за керування автомобілем у стані сп’яніння. Загалом правоохоронці склали на водія три протоколи та адмінпостанову за керування без прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності