Двоє чоловіків побили військовослужбовця в Мукачеві

Двоє чоловіків — 51-річний та 39-річний жителі Мукачева — побили військового, фото поліції

Нападникам вже повідомили про підозру

В Мукачеві кілька днів тому група чоловіків побила військовослужбовця. Вперше про інцидент стало відомо 20 лютого, а вже 22 лютого поліція повідомила про те, що нападникам оголосили підозру.

20 лютого закарпатський журналіст і депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола опублікував відео, на якому зафіксовано, як у Мукачеві чоловіки б’ють військовослужбовця. Глагола писав, що військовий працював у ТЦК, його побили роми. Тоді в поліції повідомляли, що заяв про побиття до них не надходило, а кримінальне провадження за цим фактом вони зареєстрували самостійно.

У четвер, 22 лютого, закарпатська поліція повідомила, що нападникам, які побили військовослужбовця, оголосили підозру. Нападниками виявилися двоє мукачівців, віком 51 та 39 років.

Як наголосили в поліції, конфлікт між чоловіками виник на побутовому рівні та не пов’язаний зі службовою діяльністю потерпілого. За фактом побиття військового двом мукачівцям оголосили підозру в хуліганстві, вчиненому групою осіб. Їм загрожує обмеження волі терміном до 5 років, або ж позбавлення волі на строк до 4 років. Досудове розслідування у справі триває.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності