• Головна
  • Україна
  • На Львівському вокзалі залізничник після повернення з фронту освідчився коханій

На Львівському вокзалі залізничник після повернення з фронту освідчився коханій

Фото “Укрзалізниці”

Його обраниця відповіла “Так”

Залізничник Андрій після повернення з фронту освідчився на Львівському вокзалі своїй коханій Мирославі. Про це 20 лютого повідомили в “Укрзалізниці”

“Чутливий момент стався на головному вокзалі Львова біля “Потяга до тебе”, де Андрій зробив пропозицію перед усіма пасажирами та працівниками залізниці. Мирослава відповіла: “Так!””, — йдеться у повідомленні.

Андрієві 42 роки. У цивільному житті він був залізничником, пише “Українська правда”. Його обраниця Мирослава також працює на залізниці. Чоловік та жінка знайомі вже 20 років. Тривалий час вони не були разом, але три роки тому знову зустрілись.

Андрій працював монтером колії з 2018 року. У 2023 році – добровільно долучився до ЗСУ. Після тяжкого поранення стопи на фронті чоловіку дали відпустку для лікування.

Про намір освідчитися Андрій розповів колегам з “Укрзалізниці”, а ті вирішили зробити йому подарунок. “Ми разом з реабілітаційними центрами у Львові і Києві до Дня закоханих зробили безкоштовні парні поїздки на “Потягу для тебе” для деяких ветеранів на реабілітації. Андрія теж запросили, оскільки він зараз чекає на протез. Ми привітали їх з Мирославою, разом з партнерами подарували романтичну поїздку в Буковель. Вони поки що не їздили”, – розповіли у пресслужбі “Укрзалізниці”. А готель “Швейцарський” подарував закоханим сертифікат на проживання в готелі та вечерю від ресторану “Валентино”. Андрій зараз чекає на протезування, а після одужання хоче повернутися на фронт.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” на 14, 16 та 18 лютого запускала романтичний експрес до Дня Закоханих та Дня Єднання. Половину місць в акції “Потяг до тебе” безкоштовно надали пораненим військовослужбовцям, які перебувають на реабілітації, щоб ті змогли провести час зі своїми коханими. На пасажирів очікувала романтична подорож у потязі під справжнім паровозом. У новенькому вагоні в купе на двох під романтичну музику можна було замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності