Укрзалізниця запросила закоханих на романтичну подорож Львовом і Києвом

Укрзалізниця запросила закоханих на романтичну подорож Львовом і Києвом

У купе на двох можна буде замовити спеціальне меню від відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка

Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard запустила романтичний експрес на 14, 16 та 18 лютого, тобто до Дня Закоханих та Дня Єднання. Цього разу не тільки у Києві, але й у Львові, повідомила 9 лютого пресслужба Укрзалізниці.

Половину місць в акції “Потяг до тебе” безкоштовно нададуть пораненим військовослужбовцям, які перебувають на реабілітації, змогли провести час зі своїми коханими. На пасажирів очікує романтична подорож у потязі під справжнім паровозом. У новенькому вагоні в купе на двох під романтичну музику можна буде замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Подорож Києвом і Львовом розпочнеться на Центральному залізничному вокзалі, триватиме понад дві години і завершиться на тому ж вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві — о 19:10.

Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня. Ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві. Продаж відкриється о 17:00 виключно в застосунку Укрзалізниці. Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа. Цього року романтичні експреси співпрацюватимуть з Сергієм Жаданом, тож на наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живого класика української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева.

У випадку повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги - через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності