• Головна
  • Україна
  • Правоохоронці Івано-Франківщини депортували злодія з Грузії

Правоохоронці Івано-Франківщини депортували злодія з Грузії

Злодія, який виявився громадянином Грузії, депортували після того, як він відсидів в українській в’язниці, фото Міграційної служби Івано-Франківської області

Чоловік в’їхав в Україну легально, але згодом вчинив низку злочинів, за що відбув тюремний строк

Працівники міграційної служби та поліції Івано-Франківської області завершили депортацію 45-річного громадянина Грузії з території України. Чоловіка депортували ще 13 лютого, однак Міграційна служба Івано-Франківської області повідомила про це в середу, 14 лютого.

Як сказано в повідомленні, у 2015 році чоловік легально в’їхав на територію України, але вже у 2016 вчинив низку злочинів, за що його засудили до позбавлення волі. Після того, як чоловік відбув тривале покарання його помістили до пункту тимчасового перебування іноземців, щоб оформити документи для перетину кордону. Тоді ж ухвалили рішення про його депортацію до Грузії або в треті країни.

13 лютого іноземця доставили до пункту пропуску для перетину кордону, а з території сусідньої країни він авіарейсом мав повернутися до Грузії. Йому заборонили відвідувати Україну найближчих 5 років.

Міграційна служба Івано-Франківської області не вказала імені депортованого злодія. Поліція про цю подію не повідомляла.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності