• Головна
  • Україна
  • На Волині виявили підпільний цех з виробництва пральних порошків відомих виробників

На Волині виявили підпільний цех з виробництва пральних порошків відомих виробників

На Волині виявили підпільний цех з виробництва пральних порошків відомих виробників

Зловмисники підробляли порошки брендів Persil та Gala

На Волині правоохоронці викрили злочинну групу, яка виготовляла та торгувала підробленою побутовою хімією. Правоохоронці вилучили 80 тонн фальсифікованих товарів вартістю майже 1,5 млн грн, повідомили в Офісі генпрокурора у вівторок, 13 лютого

Восьмеро підозрюваних протягом року у підпільному цеху виготовляли підроблену побутову хімію. Підроблені порошки та капсули для прання зловмисники пакували в упакування відомих торгових марок, зокрема Persil та Gala. Підроблену побутову хімію продавали гуртом та в роздріб через інтернет за цінами нижчими за ринкові.

Під час обшуків в організаторів підпільного бізнесу правоохоронці вилучили 80 тонн побутової хімії вартістю майже 1,5 млн.

Окрім цього у зловмисників конфіскували та наклали арешт на телефони, банківські картки та два автомобілі. Учасникам підпільного виробництва повідомили про підозру у незаконному використанні знака для товарів і послуг та фірмового найменування. Зловмисникам загрожує штраф від 51 тис. до 170 тис. неоподатковуваних мінімумів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності