• Головна
  • Україна
  • Прикордонники назвали регіони з найбільшою активністю російських диверсантів

Прикордонники назвали регіони з найбільшою активністю російських диверсантів

Російські диверсанти проявляють активність у трьох українських областях

Російські диверсійні групи становлять загрозу не лише для військових, але й для цивільних

Російські диверсійно-розвідувальні групи найактивніші на Сумщині, далі йде Харківщина, а найменша їх активність спостерігається на Чернігівщині, повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

«На додачу до обстрілів, спроби ворога використовувати ДРГ. Ситуація практично незмінна. Найбільше спроб фіксується по Сумському напрямку, але також є активність й на Харківщині. Менш активні ворожі ДРГ останнім часом у Чернігівській області», — сказав Демченко в ефірі телемарафону, пише в неділю, 28 січня, «Українська правда».

Він наголосив, що ворожі ДРГ це загроза не лише для Сил оборони, але й для мирних жителів. Як приклад він згадав розстріл російськими диверсантами брата й сестри 27 січня на Сумщині, які їхали в автомобілі.

Нагадаємо, що у грудні російські диверсанти на Сумщині захопили в полон шістьох прикордонників. У січні російська ДРГ на Чернігівщині неподалік кордону з Росією вбила одного цивільного. А 27 січня російські диверсанти на Сумщині застрелили 54-річного чоловіка та його 68-річну сестру в автомобілі за 5 км до кордону з Росією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності