• Головна
  • Україна
  • Бізнесмена Ігоря Мазепу затримали на кордоні з Польщею — у його офісі провели обшуки

Бізнесмена Ігоря Мазепу затримали на кордоні з Польщею — у його офісі провели обшуки

Бізнесмена Ігоря Мазепу затримали на кордоні з Польщею — у його офісі провели обшуки

Адвокати бізнесмена заявили, що Мазепа прямував на Всесвітній економічний форум у Давосі

У четвер, 18 січня, українського бізнесмена та засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу затримали на українсько-польському кордоні в пункті пропуску “Шегині – Медика”. Про це із посиланням на власні джерела повідомила “Економічна правда”.

“За даними співрозмовника, у справі проти Мазепи присутній російський слід, але деталі наразі невідомі”, — написали у виданні.

Водночас “NV Бізнес” з посиланням на власників трьох великих компаній повідомило, що справа пов’язана із отриманням права на землю для будівництва котеджного містечка преміумкласу Goodlife Park у Вишгородському районі на Київщині. Також видання зауважило, що ДБР проводить обшуки в офісі компанії Ігоря Мазепи.

Котеджне містечко преміумкласу Goodlife Park побудоване у 2013 році та має площу 40 га, яхт-клуб, мініготель, ресторан, дитячий парк, спортивні майданчики та фітнес-центр.

Адвокати бізнесмена в коментарі “Економічній правді” заявили, що Мазепа останнім часом часто виїжджав за кордон у робочих відрядженнях. Також юристи підтвердили, що кримінальне провадження стосується зведення котеджних містечок ще у 2013 році. Адвокати заявили, що Ігор Мазепа прямував на Всесвітній економічний форум у Давосі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності