• Головна
  • Україна
  • На кордоні з Польщею затримали двох українок за крадіжки пального на заправках

На кордоні з Польщею затримали двох українок за крадіжки пального на заправках

На кордоні з Польщею затримали двох українок за крадіжки пального на заправках

Одна з них заправила своє авто у Литві, та не заплатила. Інша, 18-річна дівчина, украла пальне на 260 злотих у Польщі.

Двох українок, підозрюваних у крадіжці пального, впродовж одного дня виявили польські прикордонники. Обидві українки заправили свої авто на заправках і не заплатили за пальне. Про це 16 січня повідомили у прикордонній службі Польщі.

Одну з них, 33-річну жінку, затримали 14 січня на пункті пропуску в Будомєжі. Жінка хотіла в’їхати до Польщі. Під час перевірки документів польські прикордонники встановили, що українкою цікавляться литовські служби. Як з'ясувалося, жінка, у змові з іншими особами, заправила в Литві 102 літри пального на 183 євро, проте не заплатила за нього. Суд обрав українці запобіжний захід — заборону виїзду з Польщі з вилученням паспорта. Подальші дії будуть вживати вже за погодженням з литовською стороною.

А вже за декілька годин на прикордонному переході в Корчовій виявили іншу українку. 18-річна дівчина заправила свій автомобіль на станції в Палікувкці, а потім поїхала, не заплативши 260 злотих. “Її шлях закінчився на кордоні в Корчовій. Прикордонники не пустили 18-річну дівчину в Україну та передали її поліції”, - йдеться у повідомленні польських прикордонників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності