• Головна
  • Україна
  • Компанія Meta відновила сторінки української платформи «Меморіал» в Instagram

Компанія Meta відновила сторінки української платформи «Меморіал» в Instagram

Instagram відновив сторінки платформи «Меморіал», фото ілюстративне з Pexels

Відновленню сторінок посприяла велика підтримка проєкту з боку читачів

Компанія Meta після хвилі резонансу відновила раніше видалені Instagram-сторінки платформи пам'яті «Меморіал», яка з березня 2022 року збирає інформацію та розповідає про загиблих на війні військових і цивільних. Про це платформа повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«За останні дні ми побачили, як багато маємо однодумців і як цінно для кожного з вас пам'ятати про людей, чиї життя обірвав ворог. Вони можуть скільки завгодно скаржитися, але це не зупинить нашу команду. Ми продовжуємо працювати, аби розповісти історію кожної жертви цієї війни. Вони можуть скільки завгодно блокувати сторінки, але не зможуть заблокувати нашу пам'ять», — повідомила команда проєкту, дякуючи за підтримку.

Координатор «Меморіалу» Євген Спірін також підтвердив, що сторінки відновлені.

«Всі історії про людей і пам'ять на місці. Дякую. Не забувайте про них. Ніколи», — написав він.

Нагадаємо, що сторінки «Меморіалу» компанія Meta, яка володіє соцмережами Facebook та Instagram, видалила з Instagram ще наприкінці грудня. 11 січня про це повідомив координатор платформи Євген Спірін.

«Меморіал» — це платформа, яка збирає та публікує історії українських військових та цивільних українців, які загинули від російської агресії. На сьогодні Меморіал розповів історії смертей 5440 людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності