Четверо поляків заблукали на Говерлі

гори

У горах заблукали три хлопці та дівчина

Громадяни Польщі підкрювали найвищу вершину України — Говерлу, проте під час спуску заблукали. Про це повідомила ДСНС України 5 січня.

Через щільний туман, сніг та сутінки мандрівники змушені були зупинитись та попросити про допомогу гірських рятувальників.

Гірські рятувальники відшукали заблукалих в горах іноземців

🏔Гірські рятувальники відшукали заблукалих в горах іноземцівВчора під час проходження туристичного маршруту втратили орієнтир та заблукали четверо громадян Республіки Польща.Троє хлопців та одна дівчина підкорили Говерлу та вирушили на спуск, однак на шляху їх застав щільний туман, сніг та сутінки. Через це польські мандрівники змушені були зупинитись та попросити про допомогу гірських рятувальників, надавши координати їхнього місцезнаходження.5 січня о 03:20 гірські пошуковці знайшли заблукалих біля полонини Гропа, відігріли іноземців чаєм та на «Богуні» транспортували до місця тимчасового проживання у с. Лазещина. Від медичної допомоги група відмовилась.

Posted by ДСНС України on Friday, January 5, 2024

Надзвичайники знайшли заблукалих біля полонини Гропа 5 січня о 03:20 та відвезли до місця тимчасового проживання у село Лазещина Закарпатської області. Як зазначаться у повідомлені, група мандрівників відмовилися від медичної допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності