• Головна
  • Україна
  • Двоє ухилянтів заблукали в горах поблизу румунського кордону: одного відшукати не вдалось

Двоє ухилянтів заблукали в горах поблизу румунського кордону: одного відшукати не вдалось

Двоє ухилянтів заблукали в горах поблизу румунського кордону: одного відшукати не вдалось

Врятований чоловік виявився 35-річним жителем Макіївки

На Закарпатті у горах прикордонники з рятувальниками добу шукали двох заблукалих чоловіків – одного біля берега річки Тиса неподалік від села Великий Бичків, іншого – у високогір’ї Карпат. Одного чоловіка знайшли з обмороженими ногами, іншого шукають досі. Про це 28 листопада повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Ввечері 27 листопада прикордонники відділення «Великий Бичків» під час патрулювання річкової ділянки українсько-румунського кордону побачили доріжку зі слідами однієї особи. Прикордонники пішли за слідами і у пролазі у загороджувальному паркані знайшли чоловічу куртку, далі — пошкоджений рятувальний жилет.

Про порушення кордону українські прикордонники повідомили румунських колег, але ті не побачили зі свого боку жодних ознак незаконного потрапляння осіб на територію їх країни. Станом на першу годину ночі 28 листопада, пошуки зниклого результатів не принесли та були припинені.

Ще один чоловік, який заблукав у горах, встиг повідомити румунських рятувальників, що перебуває у горах поблизу українсько-румунського кордону. Близько 18:00, прикордонники Мукачівського загону також розпочали пошуки.

Проте шестигодинні спроби розшукати людину у засніжених горах були марними і у зв’язку із складними погодними умовами їх припинили. Вранці наступного дня, 28 листопада, пошуки було відновлено. За 2,5 кілометри від кордону чоловіка знайшли живим, знесиленого та з можливим обмороженням ніг. Врятований чоловік виявився 35-річним жителем Макіївки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності