• Головна
  • Україна
  • Левиця із зооцентру під Києвом отримала контузію внаслідок атаки РФ

Левиця із зооцентру під Києвом отримала контузію внаслідок атаки РФ

Левиця із зооцентру під Києвом отримала контузію внаслідок атаки РФ

Уламки ракети впали за 300 метрів від її вольєра

Під Києвом уламки російської ракети впали поблизу Центру порятунку диких тварин. Внаслідок цього 2-річна африканська левиця на ім’я Юна отримала контузію. Про це 2 січня повідомили у Центрі.

“Сьогодні ранок був зовсім не добрим, наша левиця Юна потрапила у тяжку ситуацію. В результаті збиття ракети і падіння близько 300 метрів від її вольєра, вона отримала серйозну контузію, що призвело до повної втрати координації” — йдеться у повідомленні.

Сьогодні ранок був зовсім не добрим, наша левиця Юна потрапила у тяжку ситуацію. В результаті збиття ракети і падіння близько 300 метрів від її вольєра, вона отримала серйозну контузію, що призвело до повної втрати координації. 😭Ми вивчили записи камер відеоспостереження - це не була звичайна травма, оскільки Юна не встигла вдаритися. Вона вже отримує необхідний курс лікування, і ми покладаємо нашу надію на її одужання. 🙏🏻Дякуємо вам за турботу та слова підтримки в цей важкий час. Ваша підтримка дуже важлива для нас і для Юни. 🙏🏻Підтримайте Центр порятунку за посиланням: https://hau.com.ua/donation.Адже тільки завдяки вашим донатам постраждалі тварини мають шанс на одужання!Ваші донати рятують життя тварин!🐾This morning was not a good one at all, our lioness Yuna got into a difficult situation. As a result of a rocket hitting her and falling about 300 meters from her enclosure, she received a serious concussion, which led to a complete loss of coordination. 😭We studied the CCTV footage - it was not an ordinary injury, as Yuna did not have time to hit. She is already receiving the necessary treatment, and we are pinning our hopes on her recovery. 🙏🏻Thank you for your concern and words of encouragement during this difficult time. Your support is very important for us and for Yuna.🙏🏻Please support the Rescue Center by following the link: https://hau.com.ua/donation.It is only thanks to your donations that the injured animals have a chance for recovery!Your donations save animals' lives!

Posted by HAU - Центр порятунку диких тварин on Tuesday, January 2, 2024

У Центрі зазначають, що тварина вже отримує необхідний курс лікування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності