• Головна
  • Україна
  • Четверо ухилянтів намагалися втекти за кордон на надувному човні

Четверо ухилянтів намагалися втекти за кордон на надувному човні

Фото: Західний кордон

У разі вдалої переправи порушники мали сплатити її організаторам по дві тисячі євро з кожного

На Закарпатті четверо ухилянтів на надувному човні хотіли переплисти Тису та втекти до Угорщини. Прикордонники затримали порушників, коли ті перепливали ріку вночі. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у четвер, 21 грудня.

Як розповіли правоохоронці, прикордонники патрулювали річкову ділянку на кордоні з Угорщиною малим прикордонним катером. О третій годині ночі військовослужбовці за допомогою тепловізора зафіксували рух невідомих осіб в бік річки Тиса, руслом якої проходить кордон, та вирушили на їх затримання.

Порушниками виявились двоє закарпатців та двоє запорожців. Чоловіки мали із собою надувний човен, плавучість якого зловмисники посилили шматками пінопласту. За задумом порушників, пінопласт мав завадити човну потонути, адже він не розрахований на переміщення чотирьох дорослих чоловіків.

За незаконне переправлення кожен порушник мав сплатити по дві тисячі євро організаторам. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, що допомогли організувати спробу перетину кордону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності