• Головна
  • Україна
  • Ужгородських чиновників підозрюють у завищенні вартості ремонтів, які проводилися за бюджетні гроші

Ужгородських чиновників підозрюють у завищенні вартості ремонтів, які проводилися за бюджетні гроші

Поліція та СБУ провели обшуки в Ужгородській міськраді, фото поліції

СБУ та поліція вранці 20 грудня провели обшуки в Ужгородській міськраді

Служба безпеки України разом з поліцією викрили двох посадовців Ужгородської міськради на розкраданні бюджетних коштів, які були виділені на ремонти. Обшуки в міськраді Ужгорода відбулися вранці в середу, 20 грудня.

Як повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола, йдеться про директора КП «Комунальне шляхо-експлуатаційне підприємство» Олександра Тесленка та начальника відділу капітального будівництва Михайла Савка. Вони штучно завищували вартість робіт та будматеріалів, виконуючи ремонти.

Як уточнили у поліції Закарпатської області, посадовці перебували у змові з місцевим підприємцем. Учасники схеми штучно завищували вартість матеріалів та робіт під час проведення капітального ремонту будівель і споруд комунального підприємства та вносили до актів виконаних робіт завідомо неправдиву інформацію. Як стверджують у поліції, своїми діями посадовці з підприємцем Своїми завдали міському бюджету збитків на майже 700 тис. грн.

«20 грудня правоохоронці провели обшуки за місцями проживання та у кабінетах фігурантів, де виявили гроші та документи, які є доказами злочинної діяльності. Їх правоохоронці вилучили та скерують на дослідження експертам», — наголосили у поліції.

Начальнику одного з відділів Департаменту міської інфраструктури Ужгородської міської ради Михайлові Савку, підряднику, ім’я якого поки що невідоме та директору комунального підприємства Олександру Тесленку правоохоронці інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в умовах воєнного стану. Крім того, Тесленку також повідомили про підозру в службовому підробленні.

службове підроблення. Запобіжні заходи їм оберуть найближчим часом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності