Підтримка громадян України від фонду Pin Up Foundation

Підтримка громадян України від фонду Pin Up Foundation

Чим волонтери благодійного фонду Pin Up Foundation допомагають українцям під час війни та які програми та проєкти вдалося реалізувати

З початку повномасштабного вторгнення в Україні постійно зростає кількість людей, яким потрібна допомога. Саме щоб підтримати тих, кому це вкрай необхідно, був створений Pin Up Foundation – благодійний фонд, до якого увійшли волонтери, професіонали та неурядові організації. За час свого існування фонд реалізував низку програм, кожна з яких має свої особливості та дозволяє охопити певну важливу сферу.

Допомога фонду Pinup Foundation українцям, які постраждали від війни

Одне із головних завдань, які вирішує благодійний фонд PIN-UP Foundation – це надання гуманітарної допомоги тим, хто найбільше цього потребує. Зокрема, підтримати постраждалих від війни українців покликані такі програми Pin Up Foundation як:

  • Покоління «У» – програма, що націлена на підтримку дітей та їх сімей. Наразі волонтерам вдалося евакуювати із найбільш небезпечних регіонів чимало маленьких українців, для яких були організовані рейси до країн Європи з метою реабілітації.
  • Рука допомоги – в рамках цієї програми благодійність Pin Up направлена на підтримку тих верств населення, які є найбільш незахищеними. До прикладу, команда фонду Пін Ап закуповує та адресно доставляє гуманітарну допомогу літнім людям, багатодітним сім’ям, а також людям з інвалідністю.

Також фонд PIN-UP Foundation запустив окремий гуманітарний проєкт Line-Up. До його складу увійшли досвідчені волонтери, які не лише закуповують товари першої необхідності, а й доставляють їх мешканцям прифронтових регіонів. Це стає можливим завдяки професіоналізму волонтерів фонду Pin Up, які вибудовують найбезпечніші маршрути до сіл та містечок, біля яких ведуться бойові дії.

Як фонд Pin Up сприяє відновленню України

Фонд Pin Up Foundation Україна допомагає також медичним закладам та місцеви адміністраціям. Зокрема тим, які належать до сфери охорони здоров’я та захисту населення. У цьому напрямку реалізуються такі програми фонду PIN-UP Foundation:

  • Пульс Нації – програма, в рамках якої волонтери закривають потреби медичних установ у відповідному обладнанні, витратних матеріалах і медикаментах. Всі товари, яких вкрай потребують медики, оперативно доставляються для використання за призначенням.
  • Нова країна – назва цієї програми повністю відображає головну мету, до якої прагне команда фонду Пінап. Вона передбачає допомогу ВЦА та міським адміністраціям із відновлення громад, щоб забезпечити розвиток сфери цивільного захисту та підтримати українців, які постраждали внаслідок війни.

Загалом, активне волонтерство PinUp команди дає можливість українцям не лише отримати потрібну гуманітарну допомогу, а й відчути, що вони не одні в цей непростий час. Засновники та волонтери благодійного фонду спільними зусиллями роблять все можливе, щоб довгоочікувана перемога настала якомога швидше, а також запанував мир, якого чекає кожен українець.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності