• Головна
  • Україна
  • Третій український водій помер на кордоні за час страйку польських перевізників

Третій український водій помер на кордоні за час страйку польських перевізників

Медики не змогли реанімувати українського водія, якому стало зле на кордоні, фото Tomasz Bartecki/Facebook

Польські медики приїхали до водія, якому стало погано, через 40 хвилин після виклику

На польсько-українському кордоні в суботу, 16 грудня, помер водій вантажівки, яка стояла в черзі через страйк польських перевізників, повідомив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін у коментарі «Суспільному».

«Водія забрала швидка, дорогою до лікарні він помер. Поки мені не відомо, з якої він компанії», — зазначив він.

Очевидці повідомили, що водій стояв на стоянці поруч з пунктом «Корчова — Краківець» і повідомив про погане самопочуття поліцейським, які викликали швидку допомогу. Медики прибули лише через 40 хвилин, а реанімація була безуспішною.

Це вже третій випадок смерті українського водія з початку блокування українсько-польських пунктів пропуску. 11 листопада стало відомо, що у Польщі на парковці неподалік пункту пропуску «Дорогуськ — Ягодин», очікуючи на перетин кордону, помер 54-річний водій вантажівки з України. Інший український водій помер 23 листопада на стоянці неподалік пункту пропуску «Корчова— Краківець», де також страйкують польські перевізники.

Нагадаємо, з 6 листопада польські перевізники почали блокувати рух вантажівок у пунктах пропуску «Краківец— Корчова», «Ягодин — Дорогуськ» та «Рава-Руська — Гребенне».

Серед іншого, польські перевізники вимагають, аби повернули дозволи на комерційні перевезення для України. У грудні роботу пункту «Дорогуськ — Ягодин» розблокували, однак польський суд дозволив перевізникам заблокувати його знову.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності