• Головна
  • Україна
  • Міністр оборони очікує від місцевої влади більшого сприяння мобілізації

Міністр оборони очікує від місцевої влади більшого сприяння мобілізації

Рустем Умєров заявив, що всі українці мають бути навченими для спротиву ворогу, фото Міністерства оборони

органи місцевого самоврядування можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проєкт рекрутингу

Міністр оборони Рустем Умєров взяв участь у засідання Конгресу місцевих та регіональних влад та заявив, що очікує від влади на місцях більшого сприяння мобілізаційній роботі. Про це в суботу, 16 грудня, повідомило Міністерство оборони.

«Маємо змінити підходи до підготовки військовозобов’язаних до військової служби та населення до національного спротиву. Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені. Очікуємо від них [органів місцевого самоврядування] ще більшого сприяння мобілізаційній роботі», — сказав міністр і зазначив, що органи місцевого самоврядування можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проєкт рекрутингу.

Він також закликав до інформаційної гігієни через загрозу в інформаційному просторі. Як наголосив Умєров, ворог активно працює над дискредитацією України — назовні та всередині. За словами Умєрова, росіяни намагаються створити штучний конфлікт всередині керівництва та створити ілюзію, ніби Україну не підтримують партнери.

Нагадаємо, що Конгрес місцевих та регіональних влад провели у Львові 15 грудня під головуванням президента та за участі голови Верховної Ради, премʼєр-міністра, голови ОП, членів уряду, депутатів, керівників ОВА, представників органів місцевого самоврядування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності